Наші на «МастерШеф»: дівчина з Чорнобаївки отримала «золотий фартух» та потрапила у двадцятку кращих кулінарів-аматорів
На кастинг нового 14-го сезону кулінарного шоу “МастерШеф” Анет Вовк приїхала з Німеччини, куди вирушила ще на початку повномасштабного вторгнення.
Наша землячка розповіла суддям свою неймовірну історію. Як виявилося, Анет народилася у Берліні. Проте коли їй було три роки мама розлучилася з її татом-німцем. Жінка з донечкою приїхали до Чорнобаївки, де мешкала бабуся. Тут Анет і виросла, закінчила школу, здобула спеціальність майстра у галузі краси і застала велику війну.
“У нас у Чорнобаївці два великих будинки: один – за 300 метрів від військової частини, інший – за кілометр від Чорнобаївського аеропорту. Тож увесь жах ми відчули на собі! У кращому випадку окупанти могли просто не дозволити виїхати, а в гіршому – вбивали на місці. Ніколи не забуду той день, коли на власні очі побачила, як росіяни розстріляли чоловіка похилого віку. Він їхав на велосипеді з прозорим пакетиком, у якому був хліб. Все наше село було оточене російською технікою, танками. Траплялося, людей, які намагалися виїхати, вбивали у власних автівках. Ми постійно жили у підвалі, але коли прилетіло за 5 метрів від нашого будинку, все ж таки почали збиратися в дорогу”, – розповіла в ефірі учасниця кулінарного шоу.
За словами Анет, виїхати з окупації їй допомогли навички візажу та роботи з гримом. Вродлива дівчина змінила свою зовнішність так, що перетворилася на жінку з синцями під очима, брудним волоссям та розбитими вустами.
“Я все зробила для того, щоб ворогу й глянути на мене було страшно!” – зізналася Анет суддям.
Тепер дівчина мешкає у Берліні, працює в сфері краси, але заради участі в реаліті-шоу “МастерШеф” повернулася в Україну. Участь у кулінарному проєкті дівчина назвала мрією всього життя. Ще з дитинства Анет уявляла себе учасницею “МастерШеф діти”, потім мріяла пройти кастинг на “МастерШеф аматори”, але все відкладала, сумнівалася. Та тепер, після того, що трапилося в її житті, зізнається — не боїться вже нічого.
“Все, що я роблю своїми руками, мені вдається. Кулінарією захоплююся давно. У мене є естетичне бачення, творча фантазія, порив думок і бажання розвиватися”, – розповіла дівчина.
Для конкурсу Анет приготувала складний японський десерт – моті. Їй вдалося зробити смачні та якісні тістечка за 45 хвилин.
“Ваші моті неперевершені!” – сказав Ектор Хіменес-Браво та вручив учасниці “золотий фартух”, завдяки чому дівчина потрапила одразу у двадцятку кращих кулінарів-аматорів.
Сподобалася чуттєва історія Анет і приготовані нею японські тістечка й зірковим суддям Ользі Мартиновській та Володимиру Ярославському.
Зауважимо: “золотий фартух” – нововведення 14-го сезону кулінарного шоу. Кожен суддя має можливість вручити учасникам кастингу лише один такий фартух за страву, що вразила найбільше.
Отож, вітаємо Анет та обов’язково вболіватимемо за неї далі!
Підготувала Ірина Квітка